Sandra Bullock "sikere" az Arany Málna-gálán
Címlap / Showbiznisz / Sandra Bullock "sikere" az Arany Málna-gálán

Sandra Bullock "sikere" az Arany Málna-gálán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Most aztán az a fura, eddig példátlan helyzet állhat elő, hogy ugyanazt a színésznőt díjazzák az év legrosszabb és legjobb alakításáért! 

 

Sandra Bullock ugyanis tarolt mára virradóra a Los Angeles-i Razzie Awards-on, vagyis a 30. Arany Málna-gálán, amelyen 2009 legrosszabb filmjeit és alakításait "díjazták". Ugyanakkor a The Blind Side című dráma főszereplőjeként ő a nagy esélyes a legjobb női alakítás díjára a 24 órával később tartandó Oscar-gálán.

A színésznő az All About Steve című vígjátékkal tarolt az Arany Málna-gálán, az ővé a legrosszabb női és a legrosszabb páros alakítás díja. Az utóbbit a férfi főszereplővel, Bradley Cooperrel közösen kapta.
 
Sandra Bullock lenyűgözte az Arany Málna-gála vendégeit, mert a legtöbb "díjazottal" ellentétben megjelent az aranyozott málna szobrocska átvételére.

A 45 éves színésznő a díj átvétele után All About Steve DVD-ket osztott ki a vendégeknek és kijelentette: "Jövőre is eljövök, ha megígérik, hogy megnézik a filmet és komolyan mérlegelik, hogy tényleg ez volt-e az elmúlt év legrosszabb alakítása."

 
 
[ 2144 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x