Magyar DJ sikere New York-ban
Címlap / Showbiznisz / Magyar DJ sikere New York-ban

Magyar DJ sikere New York-ban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Davis megvédte a magyar lemezlovasok becsületét a New York-i közönség előtt. 

A kivételes tehetségekből álló Nite Force DJ csapat legfiatalabb tagját hívta meg a New York-i Pacha klub egy vendégfellépés erejéig a Toolroom Knights NYC éjszakák egyéves születésnapi ünnepségére. A hivatalos felkérésben nem szerepelt a nagyteremben való fellépés, azonban a klub vezetőségének annyira tetszettek Davis mixei, hogy felajánlották neki a nagyszínpadot.

A New York-i sikertörténet körülményei szerint, Davis felelősséget vállalt fellépésének eredményéért, hiszen a buli sikertelensége esetén sem őt, sem senki mást nem hívtak volna többet a Pachába a magyarországi DJ csapatból. A fiatal lemezlovas tehetségnek köszönhetően a kivívott pozíciót megtartotta, sőt az éjszaka olyannyira jól sikerült, hogy a klub vezetősége kiutaztatja Davist és a Nite Force DJ csapat tagjait a Miamiban megrendezendő Winter Music Conference (WMC) zenei fesztiválra, ahol helyet biztosít a Pacha és Rise FM színeiben történő fellépésükhöz.


Nikola, a Nite Force csapat ugyancsak nemzetközileg elismert tagja, hiszen zenei alkotásainak és mixeinek köszönhetően ő az egyetlen, akit közvetlenül hívtak meg a világ legnagyobb és legjelentősebb zenei fesztiváljára.

A Winter Music Conference keretein belül, immár jubileumi, 25. alkalommal rendezik meg a zenei világ egyik legnagyobb éves seregszemléjét. A zeneipar vívmányait 5 napon keresztül felvonultató rendezvénysorozat volumenét a tavalyi év számadatai is hűen demonstrálják: 1910 művész és DJ; 62 ország 3.552 hivatalos delegáltja, illetve több mint 70.000 érdeklődő látogatta a csaknem 500 programot. A konferencia évről-évre bebizonyítja, hogy a zene, mint a világ legelérhetőbb művészeti formája képes áthidalni a gazdasági, földrajzi és társadalmi különbségeket.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1439 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x