Charlize Theron az Oscar gála legrosszabbul öltözött színésznője...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Charlize Theron az Oscar gála legrosszabbul öltözött színésznője

Charlize Theron az Oscar gála legrosszabbul öltözött színésznője

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Az egyébként tökéletes külsejű színésznőnek megint sikerült beleválasztani, úgy, mint négy évvel ezelőtt, amikor egy csúnya zöld ruhában lépett a vörös szőnyegre. Ezúttal egy pántnélküli, lila estélyiben jelent meg, rózsamintával a mellei helyén. Ezt a ruhakölteményt is ugyanaz a tervező követte el, mint a négy évvel ezelőtti katasztrófáját. 

 

Rendezvénynaptár
John Galliano és Charlize évek óta jó barátok, és úgy látszik, a színésznő megbízik ízlésében. A barátság egy dolog, de a színésznő egyre több "legrosszabbul öltözött" toplista élére került.

Charlizet azonban egyáltalán nem érdekli a rózsa melleit érő kritika, azt mondja, neki nagyon tetszik a ruha és büszkén viselte.

Valószínűleg új kedvese, a Bombák földjén főszereplője, Jeremy Renner sem bánta barátnője domborulatait borító rozettákat. Meg nem erősített hírek szerint a nemrégiben összeszűrték a levet. Renner annyit bevallott, hogy elég sok időt töltenek együtt mostanában, de állítása szerint, csak barátok. "Oda vagyunk egymásért!" Mondja Jeremy. Ez azért mégiscsak többnek tűnik, mint barátság.
 
 
[ 2286 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x