Dobó Kata csalódott a bukása miatt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dobó Kata csalódott a bukása miatt!

Dobó Kata csalódott a bukása miatt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Az egyik napilap nemrég címlapon hozta, hogy a Dobó Kata és Kern András főszereplésével vetített Halálkeringő című film óriási bukás lett. Az internetes sztártévé most arról kérdezte a színésznőt, hogy Ő hogyan értékeli a történteket. Dobó Kata bevallotta, hogy a vártnál sokkal kevesebb ember nézte meg a filmet, ami miatt nagyon csalódott. Sokáig találgattak, hogy mi lehet ennek az oka, de konkrét megfejtésre nem jutottak. 

 

Rendezvénynaptár
Dobó Kata új filmjét minden lehető módon lehúzta a magyar bulvársajtó, ami valószínűleg a rendkívül alacsony nézőszám miatt történt. "Meglehetősen vegyes volt a film fogadtatása, de erre számítottunk is. Talán arra nem számítottunk, hogy ilyen kevés nézőszámot fog produkálni, és ez egy kicsit csalódás volt!" - meséli a tabutv.hu riporterének a színésznő, aki egy drogos rendőrnőt játszott a megbukott Halálkeringő c. filmben.

"Ha azt tudtuk volna, hogy mi az oka a kevés nézőszámnak, akkor valamit biztosan másképp csinálunk. Lehet, hogy a műfaj, de sokat találgattunk egyébként ezzel kapcsolatban. Nincs szégyellnivalója senkinek, aki ebben a filmben részt vett. Nagyon kemény munkával, profi munkát sikerült letenni az asztalra, nagyon kevés pénzből!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dobó Kata, aki áprilistól újabb kőszínházi darabot próbál majd, de filmszerepre még nem kapott felkérést.
 
 
[ 1927 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x