Egyre kevesebb munkája van Éles Istvánnak!
Címlap / Showbiznisz / Egyre kevesebb munkája van Éles Istvánnak!

Egyre kevesebb munkája van Éles Istvánnak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Éles Istvánt nem hívják már annyi fellépésre, mint régen. Ennek részben oka a gazdasági válság, részben pedig a mostanában igen népszerű Stand up comedy elterjedése. A fiatalok utat törtek maguknak a humor iparban, így a régi nagy nevettetőknek el kell gondolkodnia azon, hogy megmérettessék-e magukat egy új stílusban. 

A kabaré világában hosszú évek óta ténykedő Éles István bevallotta, hogy már nem hívják annyi helyre, mint régen. "Az az igazság, hogy most egy kicsit megcsappant, egyrészt a gazdasági viszonyok, másrészt fiatal kollegák léptek munkába, és a munkaerőpiacon ők nagyon határozottan megjelentek. A Stand up comedy, ami egy nagyon klassz műfaj, és azt gondolom, hogy ha mívesen dolgoznak benne, akkor az egy nagyon-nagyon értelmes, nagyon frankó" - mesélte őszintén a tabutv.hu riporterének az ötvenhat éves parodista, akivel a Bencze Show felvételén beszélgettünk.

"Az a baj, hogy a közönség néha ezeket a fiatalembereket olyan színvonalra kényszeríti, amelyik színvonal néha nekik sem igazán kedves."

"Egyrészt néhányan ott vannak a lábnyomunkba, vagy már mi vagyunk az ő lábnyomukba. Meg kell mérni azt, hogy ki mennyit tud, ki milyen népszerű tud lenni. Hát az vitathatatlan, hogy nem mindig a produkció a fontos. Lehetséges, hogy az embernek változni kell és az új idők, új szeleivel meg kell mutatnia magát egy új stílusban is, és lehet, hogy ez lesz a jövő, hogy változni kell. Nem tudom, lehet, hogy megméretem magam majd Stand up-osként is, én egy fiatal ember vagyok, 56. Előttem a jövő" - mondta egy másik nagy humorista, Fábry hangján a tabutv.hu sztárvideójában a humorista.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1231 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x