Nicolas Sarkozy és Carla Bruni hűtlensége csak médiatrükk...
Címlap / Showbiznisz / Nicolas Sarkozy és Carla Bruni hűtlensége csak médiatrükk volt

Nicolas Sarkozy és Carla Bruni hűtlensége csak médiatrükk volt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Bár az elnöki pár állítólagos keresztbe hűtlenkedése egész Franciaországot lázba hozta, végül is úgy tűnik, ezúttal is csak annyi történt, hogy a sajtónak megint sikerült átvernie az olvasóközönséget. A francia L’Express magazin állítása szerint az egész sztorit egy újságíró gyakornok eszelte ki, aki arra volt kíváncsi, milyen gyorsan spriccelnek szét ellenőrizetlen híresztelések a világhálón. 


Rendezvénynaptár
A kölcsönös félrelépésekre utaló információ először a Twitter közösségi oldalon tűnt fel, aztán amikor több bloggoló is ráharapott, a nemzetközi sajtó is foglakozni kezdett a témával. Igaz, a hagyományos francia sajtó az egész ügyről hallgatott, a tekintélyes hétvégi Journal du Dimanche online kiadásából törölték azt a blogbejegyzést, amely az elnöki palota lakóinak szennyesére utalt, miközben az elnöki hivatal, az Élysée-palota még egy cáfoló nyilatkozatot sem volt hajlandó az ügyre vesztegetni.

Az egyre terebélyesedő botránysztori végére most maga az illetékes, a francia first lady tett pontot. A Sky News szerda éjjel hozta nyilvánosságra azt a terjedelmes interjút, amelyet múlt pénteken készített a 42 éves volt top modellel, még azelőtt, hogy a házasságtörésről szóló pletyka szétterült volna a világhálón. Noha a beszélgetésben a vádakra vonatkozó konkrét kérdés nem hangzott el, Carla Bruni kijelentette, hogy férje, az 55 éves Sarko soha nem csalná meg őt. Szerelmük történetét valódi tündérmesének festette le. Mint hangsúlyozta, férje soha nem keveredne illegális viszonyba. "Látott már olyan képet róla, amely titkos kapcsolatra utalna?" tette fel a kérdést a riporternek Carla Bruni. A szépséges Madame Sarkozy csak némi gondolkodás után adott választ arra, örökké tartónak reméli-e házasságukat.


"Azt hiszem, hogy a házasságnak ilyennek kell lennie, de ki tudja mi vár ránk. Bárcsak örökké tartana, de holnap meghalhatunk." Mint hozzátette, hálás a sorsnak, hogy találkozott Sarkozyvel, s tündérmesébe illő, hogy 40 évesen szerelmes lett és férjhez ment ahhoz, akibe beleszeretett.

Szóba hozta azt is, hogy élete állandóan a nyilvánosság előtt zajlik. Ennek kapcsán megjegyezte: " Azt kell mondanom, hogy amit az emberek beszélnek, annak a 99 százaléka nem helytálló.... de hát ez mindig így volt, már a házasságom előtt is. Azt hiszem, vannak olyanok, akik kitalálnak dolgokat, de ez igazából nem érdekel, meg kell mondanom,hogy ennek valójában nem szentelek túl sok figyelmet."

Nicolas Sarkozy francia elnök és Carla Bruni volt olasz sztármodell, aki akkor már sikeres dalszövegíróként és előadóművészként is nevet szerzett magának, egy közös ismerősük partiján találkozott 2007 végén. Sárközi röviddel azelőtt vált el második feleségétől, Ceciliától. A pár három hónapi viharos szerelem után, 2008 februárjában kötött házasságot.

Carla, akinek korábban sok hírességgel volt viszonya, és egy most 9 éves kisfiú, Aurélien édesanyja, Sarkozyvel való megismerkedése előtt még nem volt férjnél. 2007-ben, a konzervatív Le Figaro-nak nyilatkozva, az akkor még "férfifalónak" titulált vonzó énekesnő kijelentette, hogy bár aktuális kapcsolataiban monogám, többre becsüli a poligámiát, mert úgy véli, hogy bár a szerelem hosszú ideig tart, a vágy lobogása legfeljebb két-három hétig.


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2786 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x