Amy Winehouse divattervezői babérokra tör
Címlap / Showbiznisz / Amy Winehouse divattervezői babérokra tör

Amy Winehouse divattervezői babérokra tör

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Most végre megtudtuk miért tart ilyen sokáig Amynek befejeznie a harmadik albumát. Mint kiderült, az utóbbi időkben azzal volt elfoglalva, hogy beindítsa a divattervezői karrierjét is. Az énekesnő az angol tervezővel, Fred Perryvel közösen dobja piacra új női kollekcióját. 

A kollekció hűen tükrözi Amy ’50-es évekbeli stílusát, ami döntően szoknyákból és pólókból áll, a művésznő egyedi tervezésű logójával ellátva.

Úgy tűnik, ezúttal nem csak egy hirtelen fellángolásról van szó, hiszen Amy rögtön négy szezonra is aláírta a szerződést. Az első kollekcióban az énekesnő kedvenc színei, a feketék és a rózsaszínek dominálnak. Meglepő módon a napokban hasonló szerelésben kapták lencsevégre, amint vitaminokat és táplálék kiegészítőket vásárolt.

Fred Perry nem első alkalommal dolgozik zenészekkel, korábban Paul Weller és Damon Albarn is közreműködtek már a kreációban. Vannak kétségek afelől, hogy Amy mennyire vett rész a tervezés folyamatában, de Fred Perry marketing igazgatója természetesen kitart amellett, hogy Amy igenis előrukkolt a saját ötleteivel és igenis beleszólt az a tervezésbe, csakúgy, mint az anyag– és a színválasztásba. A kollekció várhatóan idén októberben kerül a boltokba.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1899 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x