Oláh Ibolya vetkőzni fog!
Címlap / Showbiznisz / Oláh Ibolya vetkőzni fog!

Oláh Ibolya vetkőzni fog!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Az új lemezzel jelentkező énekesnő több évnyi szünet után teljes erőbedobással tér vissza. A korongot bemutató sajtótájékoztatón a Oláh Ibolya magánéletéről vallott az internetes sztártévének. Ibi elárulta, hogy a Playboy-nak sohasem vetkőzne, de hamarosan mégis egy forró fotósorozattal rukkol majd elő. Az énekesnő akkor fog teljesen készen állni a kihívó fotózásra, ha befejeződnek a tetoválásai. Ígérjük, hogy mi is meg fogjuk majd mutatni a fotókat! 

Oláh Ibolya már az új albumának borítóján is kihívó képekkel kacérkodik, de a Tabu Tv riporterének bevallotta: újabb fotósorozatot tervez! "Nem merész! Nem ülök fel egy Playboyra pucéron egy motorra. Ami a lemezemen van, az egy művész aktfotó, ahol semmi sem látszik. A férfiak sokkal jobban szeretik a sejtelmes dolgokat. Annak semmi értelme nincs, ha kilátszik a két bögyös!" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő, aki annak idején még a Megasztárban bukkant fel.
Fotók: ZKZ

"Majd lesz egy forró fotósorozat, de majd csak akkor, amikor befejeződnek a tetkók!" - hangzott el a tabutv.hu videójában Oláh Ibolya nagy bejelentése, de arról már nem szívesen beszélt, hogy a privát életben van-e kinek megmutatnia bájait. "Nekem nincs magánéletem! Az én magánéletem az a zene, egyetlen pasi sem fér most bele az életembe!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Oláh Ibolya.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4766 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x