Kiszel Tünde: Megrendezték az egész botrányt!
Címlap / Showbiznisz / Kiszel Tünde: Megrendezték az egész botrányt!

Kiszel Tünde: Megrendezték az egész botrányt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nemrég óriási botrány kerekedett abból, hogy Kiszel Tündét és újdonsült párját nem engedték be egy hazai magazin bulijára. A naptárceleb azonban leginkább nem ezen háborodott fel, hanem azon, hogy mindezt az egyik internetes televízió kamerája is rögzítette, ami valószínűleg nem véletlen! Kiszel Tünde őszintén vallott a Tabu Tv riporterének arról, hogy szerinte az egész balhé megrendezett volt, és ráadásul diszkriminációnak véli az esetet. 

Kiszel Tünde, és újdonsült párja nemrég csúnyán pórul járt, amikor az egyik hazai magazin bulijáról durván kitessékelték őket. "Csapdát állítottak nekünk! Előre kitervelték, hogy így csinálnak reklámot egy bizonyos internetes portálnak. Isten nem ver bottal, majd a sors visszaadja! Ezek az égbekiáltó bűnök mindig visszaütnek azért!" - meséli a tabutv.hu riporterének a minden évben új naptárral jelentkező Kiszel, aki szentül állítja, hogy megrendezték az egészet.

A híresség szerint a szervezők és a riporter az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorából értesültek arról, hogy biztosan ott lesz a bulin, így előre tudtak készülni a fogadására. "A Körmendi felkészült rá, és már várt minket. Akkor rakta össze a kamerát, és amikor megérkeztünk, már azzal fogadott, hogy van-e meghívónk. Már ez is egy provokatív kérdés volt, és utána mint egy köpő légy, nem hagyott minket békén!" - tört ki magából Kiszel Tünde a tabutv.hu videójában, aki szerint egyértelmű, hogy ez az egész a személye ellen szólt.

"Diszkrimináció volt, ami ha csak egy kicsit jóhiszeműek lettek volna, akkor teljesen másképp végződik! Egy csúnya csapda volt, amibe beleszaladtunk, így jött össze. Én nem tudok haragudni, mert én nem vagyok még benne a médiában: nem tudom, hogy kire kell és kire szabad!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Karcsi, aki a történtek miatt sajnálja a barátnőjét. "Ez egy kirekesztő, kiközösítő viselkedés!" - zárja rövidre a beszélgetést Kiszel Tünde, aki szerint a jövőben mindenki megkapja majd a méltó büntetését.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4510 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x