Debreczeni Zita nem plasztikáztatja a kajla fülét!
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita nem plasztikáztatja a kajla fülét!

Debreczeni Zita nem plasztikáztatja a kajla fülét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Feltűnő, hogy a modell mindig nagyon háklis arra, hogy a haja minden esetben eltakarja a fülét. Debreczeni Zita elárulta, hogy szinte az összes családtagja kis füllel rendelkezik, és azért nem szeretne plasztikáztatni, hogy nehogy kilógjon a sorból. A gyönyörű híresség egyébként korábban más beavatkozásokon is gondolkodott, de ma már nagyon hálás annak, aki lebeszélte a műtétről. 

Debreczeni Zita állítja: plasztika mentes! "Az én apukámnak ugyanilyen füle van, a kisebbik bátyámnak és a keresztlányomnak is szintén. Én ebbe a csapatba belekerültem amikor megszülettem, és nagyon örülök, hogy benne vagyok ebben a kis kajla fülű csapatban! Nem akarok kilógni a sorból!" - meséli a tabutv.hu riporterének a barna modell, aki nem akar változtatni magán.

"Régen gondolkodtam azon, hogy elvégeztetek magamon egy plasztikai beavatkozást, de nagyon örülök neki, hogy hagytam magam lebeszélni róla. Ha idővel úgy adná a dolog, és hat majd rám az a bizonyos gravitáció, akkor lehet hogy elgondolkodnék rajta. Én a természetesség híve vagyok, és valószínűleg nem tudnám magamat elfogadni úgy, hogy nem eredeti dolog van rajtam!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Debreczeni Zita.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5481 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x