Tatár Csilla megszokta a távollétet
Címlap / Showbiznisz / Tatár Csilla megszokta a távollétet

Tatár Csilla megszokta a távollétet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-24

Gönczi Gábor nem árult zsákbamacskát, amikor elvette Tatár Csillát, így a tévé műsorvezető nem csinál gondot abból, hogy nem találkoznak olyan gyakran, mint amennyire szeretnének. Nem csak a televíziós elfoglaltságok, hanem Gábor zenekari teendője miatt is csökken az együtt töltött órák száma, sőt még bulizni sem nagyon járnak együtt. 

A TV2 gyönyörű műsorvezetője párjával, Gönczi Gáborral karöltve érkezett a Glamour partijára, ahol boldogan nyilatkozott a kapcsolatukról.

"24 évesen mentem férjhez, most 26 éves vagyok, és valószínűleg ezért nem is forog minden gondolatom a gyerek körül. Nekem elég korán elkezdődött az életem: 18 éves koromban már dolgoztam. Most semmit sem kell mellőznöm, tehát ha el akarok menni a barátnőimmel egy jó buliba, akkor megtehetem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Tatár Csilla, aki a bokros teendők mellett sajnos nem találkozik annyit a párjával, mint amennyit szeretne.

"Azért nem nagyon járunk el közösen iszogatni és koncertekre, mert ugye a Gábor minden pénteken és szombaton zenél, ezért többnyire nincs otthon. Ha viszont mégis elmegyünk, akkor általában van egy apró konfliktus köztünk, mert Ő kettőkor még nagyon táncolna, nekem körülbelül pedig az az időszak, amikor én már mennék haza!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Tatár Csilla, aki állítása szerint már megszokta a párja sok távollétét.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3517 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x