Király Viktorék költözni készülnek!
Címlap / Showbiznisz / Király Viktorék költözni készülnek!

Király Viktorék költözni készülnek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

A Megasztár győztese még csak másodszorra mutatja meg új barátnőjét a nyilvánosságnak, de máris óriási bejelentéssel álltak elő: a lány szerint még néhány évet eltöltenek Magyarországon, aztán meglátják, hogy merre mennek tovább. Arra a kérdése pedig, hogy a barátnő végleg ideköltözik-e, csak ezt kérdezte Király Viktortól ironikusan: Szerinted örökké itt fogunk maradni?! 

Király Viktor kedvesével kézen fogva érkezett egy divatbemutatóra, ahol a Tabu Tv riportere új szerelméről faggatta az énekest. "A barátnőmnek Lora Galeva a neve. Spanyolországból származik!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Megasztár győztese. "Nagyon boldog vagyok, és bármennyire is nem úgy tűnik, stabil a kapcsolatunk. A legjobb barátom a tesójának a barátnője, szóval sokáig jártunk egy társaságba, és itt ismertük meg egymást!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a műsorvezetéssel foglalkozó vidám barátnő.

"Az a legjobb benne, hogy hosszú idő óta először találkoztam olyan sráccal, aki ennyire kedves velem, és ennyire figyel rám. Ez csodálatos!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lora, aki ennek ellenére úgy tűnik, hogy szívesen elhagyná az országot egy jobb élet reményében. "Szerinted örökké itt fogunk maradni?! Egy pár évig itt maradunk, aztán elkezdjük a kis életünket, utána pedig meglátjuk..." - fejezi be a riportot a lány, aki egyenlőre nem kíván gyereket szülni Viktornak.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4424 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x