Neves hazai színészek festményét lehet megnyerni
Címlap / Showbiznisz / Neves hazai színészek festményét lehet megnyerni

Neves hazai színészek festményét lehet megnyerni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Az Igazából apa című film színészei által készített festmény értékesítésével támogatják neves hazai színészek a Gyermekétkeztetési Alapítványt. A film bemutatóján Kabar Vivien festőművész rajzára megfestett képet egy különleges akció keretében nyerheti meg az a szerencsés pályázó, aki ezer forinttal támogatja az Alapítványt. 

2010. márciusában mutatták be az Igazából apa című filmet, Kaszás Géza, Scherer Péter, Kamarás Iván, Gryllus Dorka, Polyák Lilla, valamint Rudolf Péter és Józsa Imre főszereplésével.

A TV2 koprodukciójában/támogatásával készült film bemutatójára készült egy kép, melyet Kabar Vivien festőművész rajzolt meg, s a film főszereplői - köztük a filmben festőművészt alakító Kaszás Géza - festettek meg. Az InterCom jóvoltából a képet felajánlották a Gyermekétkeztetési Alapítványnak és közösen egy akciót hirdettek.


A kép iránt érdeklődő támogatók virtuális sorsjegyeket vehetnek, darabját 1000 forint értékben, és az akció végén kisorsolják közöttük az egyedi festményt. A sorsjegyek megvásárlását április 23-ig várják!

A sorsolást április 26-án tartják, az átadásra az Alapítvány 3. Paprikáskrumpli-főző versenyén, május 9-én kerül sor a Vidámparkban. A rendezvényen fellépnek a TV2 zenei tehetségkutató műsorából, a Megasztárból ismert népszerű énekesek.

A befizetést a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára kell megtenni (számlaszám: 10300002-10350923-49020011), amely 1993 óta segíti a rászoruló gyermekek étkeztetését, iskolán túli képzését. A befizetésről, átutalásról az igazolást (beszkennelt vagy lefényképezett befizetési szelvény, screenshot az internetes átutalásról, stb.) pedig kérjük megküldeni az info@gyea.hu e-mail címre, annak feltüntetésével, hogy az Igazából apa akcióra vette a sorsjegyet.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1550 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x