Az orvosa szerint Jacko ölte meg magát
Címlap / Showbiznisz / Az orvosa szerint Jacko ölte meg magát

Az orvosa szerint Jacko ölte meg magát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Dr. Conrad Murray azzal fog védekezni a perében, hogy Michael Jackson adta be saját magának a végzetes dózisú propofol altatót.  

A TMZ.com bulvár portál értesülései szerint az orvos azzal kíván védekezni, hogy az énekes akkor adta be magának a propofolt, amikor ő nem volt a szobában.

Az ő verziójuk szerint így zajlottak a végzetes délelőtt eseményei:

10:50 körül Murray doktor 25 mg propofolt adott be Jackónak intravénásan. Ez a megkezdett üvegnek csak az egy nyolcada. Ez a dózis önmagában csak 5-10 perc alváshoz elég, de a Jacko által korábban beszedett altatókkal kombinálva hosszabb alvást biztosított az alvászavarral küszködő sztárnak.


A következő órát az orvos a hálóban töltötte, onnan is telefonálgatott. Azért nem ment ki a szobából, mert a zaj nem zavarta Jackót, aki szerette, ha zajlik az élet a hálóban. Rendszeresen égő világítás mellett aludt, miközben a televízióban rajzfilmek mentek.

Dél körül Murray doktor kiment a WC-re. A védelem feltételezi, hogy ez alatt a pár perc alatt Jacko felébredt, frusztrálta, hogy kilenc órányi próbálkozás után még mindig nem alszik és egyedül van, megragadta a propofol üveget és beadta magának a maradékot - az üveg tartalmának hét nyolcadát. Ez jelentős túladagolás, ettől állt meg a szíve.

Amikor Murray doktor visszaért a hálóba, látta, hogy Jacko nyitott szemmel, kitágult pupillákkal fekszik. Letette a telefont (a barátnőjével beszélt) és elkezdte az újraélesztést.

Az orvos védelme azzal érvel majd a bíróságon, hogy Jacko régóta propofol függő volt és szerette az érzést, ahogy a szer intravénásan beadva azonnal hatni kezd.

A helyszínelők megtalálták az üres propofolos üveget a földön, az ágy mellett az éjjeliszekrény alatt. A védelem most azzal érvel, hogy Jacko az éjjeliszekrényről vette le az üveget, beadta magának, majd elejtette.

A vád szerint Murray doktor elrejtett több üveg propofolt, mielőtt a mentősök kiérkeztek. Most a védelem azt mondja erre, hogy ha az orvos valóban el akart volna valamit rejteni, azzal az üres üveggel kellett volna kezdenie, amely a pop királyának halálát okozta.

Érdekes, hogy a védelem követelőző, másokra nem hallgató celebként akarja beállítani az énekest. Szerintük Jacko Coca-cola függő volt, naponta hatalmas mennyiséget ivott az üdítőből, amelynek koffein tartalma hozzájárult alvászavarához. Ezt Michael Jackson is pontosan tudta, mégsem lehetett lebeszélni a kólázásról. Ez is közrejátszott abban, hogy altatókon élt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5800 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x