Tóth Gabi egy igazi háziasszony
Címlap / Showbiznisz / Tóth Gabi egy igazi háziasszony

Tóth Gabi egy igazi háziasszony

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A fiatal, lázadó énekesnőből kevesen nézik ki, hogy a vad koncertek után nekiáll mosni, főzni, takarítani. Nos, ez idáig mi sem gondoltuk volna ezt Tóth Gabiról, de most párja mindenre rácáfol. Roli elárulta, hogy kedvese nagyon házias, és amíg Ő távol van, minden házimunkát elvégez. Persze Gabi nincs semmire rákényszerítve, hiszen Ő maga is szívesen háziasszonykodik. 

Tóth Gabi ritkán jár bulizni, és akkor sem fekszik a hányásában! "Mi semmi feltűnőt nem csinálunk, ezt csak ránk akarják húzni, mert biztos ők a nagy vadóc rocker pár, és biztos a hányásukban fekszenek című történet, de nem! Tök normálisan bulizunk, mint minden átlagos ember!" - meséli a tabutv.hu riporterének Tóth Gabi, akivel egy új férfimagazin, a him buliján beszélgettünk.

"Gabi nagyon házias. Nekem otthon semmi dolgom sincsen. A mosáshoz, a főzéshez és a takarításhoz egyáltalán nem értek, csak ahhoz, hogy hogy pakoljak szét. Általában Ő pakol el utánam!" - kezdi a beszélgetést Roli. "Ő meg hozza a pénzt a házhoz! Normális kapcsolatokban ez így működik: Ő teremti meg a biztonságot, én meg a hátteret, amiben jól érzi magát!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tóth Gabi.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2656 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x