Benkő Dániel kívül-belül locsolt húsvétkor!
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel kívül-belül locsolt húsvétkor!

Benkő Dániel kívül-belül locsolt húsvétkor!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-08

Az ország kedvenc meztelenkedő lantművésze újra nem hazudtolta meg önmagát. Benkő Dániel együtt töltötte a húsvétot újdonsült kedvesével, Andival, s előtte elárulta: nem szokványos módon fog meglocsolni. Elmondta, hogy ez alatt a pár nap alatt végig szexelni fognak, és nem feltétlen csak kölnivel locsolgatja majd a hölgyet, hanem kívül-belül alapos locsolásra számíthat! 

Eljött a húsvét, és eljött Benkő Dániel is egy bulira, ahol lelkesen mesélt a húsvétjáról, amit a ritkán látott feleségével, Andival tölt. "Együtt vagyunk a hétvégén, és retteneteseket dugunk majd, gyakorlatilag három napig egyfolytában! Ez lesz az igazi húsvéti locsolás, hiszen, alul, felül, középen, kívül, belül meglocsolom majd!" - meséli a tabutv.hu riporterének Benkő.

"Fantasztikus harmónia kezd kialakulni köztünk Andival minden testhelyzetben, minden bútorzaton és bútorzatban, minden dimenzióban! Semmit nem rontottunk el, minden jött magától. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ez így alakult! Ennek ellenére Andrea nagyon féltékeny, de ez így van rendjén!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Benkő Dániel, akivel a Sugarbird új ruhakollekcióinak bemutatóján találkoztunk.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2529 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x