Sebestyén Balázsék elrepítenek egy hallgatót Dél-Afrikába...
Címlap / Showbiznisz / Sebestyén Balázsék elrepítenek egy hallgatót Dél-Afrikába

Sebestyén Balázsék elrepítenek egy hallgatót Dél-Afrikába

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

Véget ért a Class FM Morning Show-jának foci VB-vel kapcsolatos játéka. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani ismét hozzájárult valakinek a boldogságához, ugyanis a szerencsés nyertes másodmagával elutazik Dél-Afrikába és részt vesz a 2010-es a Labdarúgó világbajnokság mérkőzésein. S amin a három rádiós is meglepődött: egy fiatal egyetemista lány nyerte magabiztosan a játékot, maga mögé utasítva ezzel a férfiakat. 

A Class FM Morning Show-jának triója újfent mesés nyereményhez jutatott egy szerencsés hallgatót: lezárult a rádió Labdarúgó Világbajnoksághoz kötődő játéka, amelyben Balázsék három napon át a foci VB történetéhez kapcsolódó kérdéseket tettek fel a hallgatóknak. A tét nem volt kicsi, hiszen a nyertes két személy részére szóló egy hetes utazást kap Johannesburgba, ahol autóbuszos városnézés vár rá magyar nyelvű idegenvezetővel, s ami a legfontosabb, ott tartózkodása alatt kint lehet a foci VB mérkőzésein is. Balázs, Feri és Jani legnagyobb meglepetésére egy hölgy nyerte a mindent eldöntő végső fordulót, ahová a két legtöbb helyes megfejtést küldő játékos került be.


"Egyszerűen hihetetlen, hogy egy női hallgatónk, Berényi Erika nyerte meg a játékot és utazhat ki a 2010-es Dél-afrikai foci világbajnokságra. Megmondom őszintén, az elején nem gondoltuk volna, hogy egy hölgy ilyen magabiztosan legyőzze a pasikat egy alapvetően férfias témában" – mondta nevetve Sebestyén Balázs, aki azonban mindhármójuk nevében őszintén elismerte, hogy a nyertes megérdemelten nyert, mert nagyon komolyan kiképezte magát a témából a döntőre.

"Egészen fantasztikus, ahogyan ez a lány felkészült a döntőre, nagyon sokat olvasott, tanult, kijegyzetelte a futball-világbajnokság egész történelmét. De még azt is tudta, mi Dél-Afrika legmagasabb pontja. Szóval le a kalappal előtte, mert elképesztő teljesítményt nyújtott, és nagyon örülünk, hogy így alakult a dolog" – tette hozzá a Class FM műsorvezetője, aki azonban nem tart attól, hogy mindezzel folt esett volna a férfiak becsületén.

"Nem szoktam mérkőzésekre járni, a barátom vesz rá néha, hogy üljek le mellé meccset nézni" – árulta el Berényi Erika, a boldog nyertes, aki elmondta, hogy nem ért a focihoz, ám amikor megtudta, hogy bekerült a döntőbe, komolyan vette a felkészülést. "A barátom miatt küldözgettem sms-t a kérdésekre, s amikor kiderült, hogy a döntőbe kerültem, őt akartam beküldeni, de sajnos a szabályok szerint nekem kellett végigvinnem a játékot. Megijedtem, de aztán elkezdtem rá tanulni. Az utolsó három napon már hozzám se lehetett szólni" – tette hozzá nevetve a fiatal egyetemista lány.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1791 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x