Zimány Linda helyett takarítónő mosogat!
Címlap / Showbiznisz / Zimány Linda helyett takarítónő mosogat!

Zimány Linda helyett takarítónő mosogat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A modell-műsorvezető az internetes sztártévének beszélt a házimunkával való zimankós viszonyáról. Zimány Linda elárulta, hogy alapesetben semmi gondja sincs a mosás, a főzés és a takarítás gondolatával, ám mivel Ő és párja is nagyon elfoglaltak, kénytelenek voltak takarítónőt fogadni. 

Zimány Lindát egy celeb bulin faggattuk arról, hogy párja és Ő mennyire veszi ki a részét a házimunkából, és hogy egyáltalán milyen is az Ő kapcsolatuk a csillogáson túl. "Nyilván egy férfi nem figyeli annyira a divatot, mint egy nő, de azért jó szeme van hozzá. Sok mindenben a férfiak hasonlítanak, tehát néha Ő is hajlamos arra, hogy szana-szét hagyja a cuccait. Nem szeretem, ha nagy kupi van, de nem vagyok betegesen rendmániás, egyedül egy dolog zavar: ha kosz van valahol!" - meséli a tabutv.hu riporterének a modell.

"Van takarítónő is, mert nem sokat vagyunk otthon. Ennek ellenére alapvetően mi is be tudunk pakolni egy mosogatógépet, de azért a páromnak is megvannak ezek a férfias szokásai. Nagyon kedves egyébként, mert ha egyszer megjegyzem neki, hogy találtam egy pár zoknit, akkor a következő alkalommal már nincs ott!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Zimány Linda.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3255 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x