Liz Taylor megint férjhez megy?
Címlap / Showbiznisz / Liz Taylor megint férjhez megy?

Liz Taylor megint férjhez megy?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az idős hollywoodi legenda a jelek szerint kilencedszer is férjhez megy.  

Lehet, hogy már 78 éves és beteg, lehet, hogy már mindig kerekesszékben jelenik meg a nyilvánosság előtt, Elizabeth Taylor mégis arra készül, hogy kilencedszer is az oltár elé álljon.

Hollywoodot felkavarta tegnap a hír, miszerint az angol származású filmcsillag eljegyezte magát egy nála 30 évvel fiatalabb amerikai menedzserrel.


A US Weekly című magazin "a színésznőhöz közel álló forrásokra" hivatkozva közölte, hogy Liz Taylor eljegyezte a 49 éves Jason Winterst, akinek tehetségek menedzselésével foglalkozó vállalkozása van. Nemrég lett például az ő ügyfele Janet Jackson.

Egy másik "belső informátor" azt mondta a USMagazine.com portálnak: "Nem titok, hogy régóta együtt vannak és szeretik egymást, így nem meglepő, ha eljegyezték egymást. Egyelőre ők nem beszélnek róla."

Taylor szóvivője egy televíziós műsorban csendben rábólintott a hírre, bár hivatalosan nem erősítette meg.

Elizabeth Taylor amerikai szülők gyermekeként Londonban született 1934-ben. 1960-ban vált a korszak legjobban fizetett színésznőjévé, amikor a 20th Century Fox stúdió egymillió (akkori) dolláros szerződést kötött vele a filmtörténeti jelentőségű Kleopátra főszerepére. A forgatás közben jött össze leghíresebb férjével, Richard Burtonnel, aki Marcus Antoniust játszotta. Vele kétszer is házasságot kötött.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1984 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x