Vallomás! Nagy Edmond: 5 barátnőm van!
Címlap / Showbiznisz / Vallomás! Nagy Edmond: 5 barátnőm van!

Vallomás! Nagy Edmond: 5 barátnőm van!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A Megasztár felfedezettje sportolás közben beszélt magánéletéről, és meglepő titkairól. Nagy Edmond elárulta, hogy jelenleg komoly kapcsolat helyett öt-hat barátnőt tart, akikkel párhuzamosan éli szerelmi életét. A meglepő kijelentést pedig meglepő indokok követték: az énekes elárulta, hogy ha megkíván egy nőt, akkor teljesen megbolondul, és úgy érzi, hogy rá kell repülnie a kiszemelt áldozatra. 

Nagy Edmond szereti a szép szemű lányokat, és az elmondottak alapján arra következtethetünk, hogy sok ilyen hölgy van körülötte. "Mióta járom az országot, azóta rengeteg hölggyel kerülök kapcsolatba, és mindig elkap a kísértés. Nem olyan típus vagyok, hogy a legyet is röptébe, de a magyar férfiak elég tökösek. Ha megkívánok egy nőt, akkor teljesen megbolondulok, és muszáj a lányra rárepülnöm!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a Megasztáros.

"Most jelenleg több párom van, mert komoly kapcsolatom az nincs, de ilyenkor ez mindig így van. Hál’ istennek most öt-hat barátnőm van, de egyik sem komoly kapcsolat. Nem vagyok sem szerelmes, és nincs menyasszonyom se. Szeretek csajozni tudod... nők nélkül megbolondulnék! Nem tudok betelni a nőkkel, így nekem négy-öt nő kell, hogy... na!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Nagy Edmond, aki szereti, ha egy nő valóban nőies.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4216 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x