Széles Iza ledobta a ruháit!
Címlap / Showbiznisz / Széles Iza ledobta a ruháit!

Széles Iza ledobta a ruháit!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Megasztár fiatal énekesnője eddig maximum csak a fürdőszobában és a strandon vetkőzött, most azonban egy új férfimagazin kedvéért fotósok előtt is ledobta a textilt. Széles Iza elárulta, hogy neki, szüleinek és barátjának is nagyon tetszettek a felvételek, de ennek ellenére nem szeretne többé vetkőzni. 

"Ez volt az első alkalom, eddig maximum a fürdőszobában meg a strandon vetkőztem, de úgy gondolom, hogy ezek a képek nagyon ízlésesek és szépek lettek. Semmi olyat nem érzek ezzel kapcsolatban, hogy rossz értelembe véve kivetkőztem volna magamból. Remélem, hogy anyukám és a barátom sem fognak szégyenkezni. Büszke vagyok a képekre, nekem nagyon tetszenek!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Széles Iza, akit a nagyközönség annak idején még énektudása miatt kedvelt meg a Megasztárban.

Iza elárulta, hogy a kép nem csak neki, hanem szüleinek is nagyon tetszik, édesanyja csak egy dolgot kifogásolt! "Azt mondta, hogy az kis tanga bugyis kép, amikor a popsimat látni, azt nem kellett volna annyira, de azt mondta, hogy azért nagyon szépek. Aztán végül azzal mentettem ki, hogy legalább jó a kép!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Széles Iza, aki a him magazin buliján vadító arany ruhában tündökölt.

"Teljesen nem szeretnék levetkőzni, tehát ha most megkérdeztek, akkor azt mondom, hogy nem! Nagyon nem szeretnék így vetkőzgetni. Nagyon jó csapattal dolgozhattam most együtt, de azért annyira nem szeretném mutogatni magam, hiszen nem erről szeretnék híres lenni, hanem az énekhangommal!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Széles Iza.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3614 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x