Paudits Béla: Megbántam, hogy színész lettem!
Címlap / Showbiznisz / Paudits Béla: Megbántam, hogy színész lettem!

Paudits Béla: Megbántam, hogy színész lettem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Paudits Béla eredetileg közel sem színésznek készült. Sokkal inkább érdekelte az éneklés, meg a vendéglátóipar, és most visszagondolva meg is bánta, hogy a színpad mellett döntött. Béla elárulta, hogy a fiataloknak nagyon nehéz dolguk van, hiszen irtózatos tempóban, mondhatni futószalagon kell szállítaniuk a tehetségüket, éppen ezért sokan bődületesen sokat dolgoznak, vagy feladják. 

"Nagyon-nagyon sok a tehetség, aki egyszerűen eltűnik, mivel a pálya túltelített. Régen egy filmszinkron két hét alatt készült el, ma két nap alatt fel kell nyomni. Én már nem tudom ezt a tempót produkálni, ezt csak a fiatalok tudják!" - kesereg a tabutv.hu riporterének Paudits Béla, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén beszélgettünk, aki szerint valaki vagy részt vesz a nagyon kemény kenyérharcban, vagy egyszerűen feladja.

A színész annak idején már táncdalénekesként kezdte a pályafutását, de nagyon sokáig a vendéglátóiparban szeretett volna elhelyezkedni. "Még be sem fejeztem a főiskolát, és mindenki azt hitte, hogy én énekes vagyok, pedig az első két évben énekből bukdácsoltam. Prózai színész akartam lenni, pedig tudtam, hogy nem vagyok. Azóta már százezerszer megbántam, hogy ezt a szakmát választottam! Szerettem volna iparművész lenni, és a vendéglátásban is akartam dolgozni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Paudits Béla, aki régen sokáig pincérkedett is, és a Vendéglátó ipari Főiskolát is elvégezte.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2813 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x