Új klipet forgat a No Thanx, új énekessel, Rolival az élen!...
Címlap / Showbiznisz / Új klipet forgat a No Thanx, új énekessel, Rolival az élen!

Új klipet forgat a No Thanx, új énekessel, Rolival az élen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Tavaly ősztől új énekessel büszkélkedhet a No Thanx. Rolit a banda egy koncerten hallotta először énekelni. Nem sokkal később, mikor korábbi frontemberüktől elváltak, egyöntetűen Roli jutott eszükbe, aki örömmel elfogadta a felkérést.  

A 22 éves kecskeméti srác régóta énekel amatőr rock bandákban, és a zenélés mellett a Műszaki Főiskolán tanul. "Szinte új családot kaptam a NoThanx-el. Remélem, a váltás a közönség számára is pozitív lesz; én teljes erőbedobással dolgozom ezen a csapat összes tagjával együtt. A No Thanx megalakulása óta eltelt pár év, a készülő új albumunk is érettebb lesz, és kicsit ráerősítettünk a rockosabb vonalra" - meséli Roli.


Se kép, se hang című első kislemezükhöz április közepén forgatják a klipet, melynek főszerepében már Roli lesz. Az énekes a klip elején öltönyös yuppit alakít, aki az idegösszeomlás szélére kerül, és a mentők viszik el. Főhősünk a klip végére a rock zenében lel feloldozást, és megtalálja önmagát. Köszöni, nem kér tovább az örültek házából, a rock zene az egyetlen út számára..., ahogy a No Thanx számára is.


A klipet hamarosan követi az új No Thanx album is. Az első kislemezével megegyező címen (Se kép, se hang) megjelenő lemezt május végétől hallgathatják meg a rajongók.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4532 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x