Tom Cruise a szcientológusok parancsára vált el Nicole Kidmantől?...
Címlap / Showbiznisz / Tom Cruise a szcientológusok parancsára vált el Nicole Kidmantől?

Tom Cruise a szcientológusok parancsára vált el Nicole Kidmantől?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy volt magasrangú szcientológus rövidesen megjelenő könyve szerint az egyház választotta ki Cruise lakásának személyzetét és vagyonának kezelőjét is. 

Amy Scobee 14 éves kora óta volt a szcientológus egyház tagja. Leleplezőnek szánt könyve a tervek szerint a jövő hónapban jelenik meg Scientology: Abuse At The Top címen - hacsak a filmsztár ügyvédjének nem sikerül betiltatnia a kiadványt.

A RadarOnline.com értesülései szerint Scobee a könyvben azt állítja: Tom Cruise annak idején ultimátumot kapott. Választania kell az egyház és második felesége, Nicole Kidman között. 


A könyv szerint a színész egy ideig kábítószerfüggő volt és tartott attól, hogy emiatt kizárják az egyházból. Azt is megírja, hogy egy szcientológust megbüntettek, mert rosszul kezelte Cruise vagyonát és veszteséget okozott.

Amy Scobee szerint a Cruise ház alkalmazottait is a Ron L. Hubbard sci-fi író által alapított egyház válogatta ki és fizeti.

Bert Fields, a filmszínész ügyvédje közleményben tagadta az állításokat és kezdeményezi a könyv terjesztésének bírósági betiltását. Mint írja, ügyfele soha nem fogyasztott illegális drogokat, és a szcientológiának semmi köze nem volt a válásához. Az egyház nem válogatja össze háza személyzetét, és nem kezeli a vagyonát. Szerinte később kártérítési eljárást is indíthatnak.



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3575 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x