Tabáni István és az öngyilkosság
Címlap / Showbiznisz / Tabáni István és az öngyilkosság

Tabáni István és az öngyilkosság

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A Csillag Születik győztesét első zenekari próbájára kísértük el. Tabáni István a szünetben őszintén mesélt arról, hogy foglalkoztatja-e őt az öngyilkosság gondolata. Az énekes Szécsi Pál példáját is felhozta a beszélgetésben, aki alapvetően nem szeretett volna öngyilkos lenni, csupán fel szerette volna hívni magára a figyelmet, de mégis tragikus vége lett a dolognak. 

István! Valóban foglalkoztatott téged az öngyilkosság gondolata? "Nem, nem. Azért ennyire drasztikusan nem, csak, hogy tulajdonképpen... mint például Szécsi Pál esetében is. Ő nem akart meghalni, hanem azért voltak a kísérletei, hogy figyeljenek rá. Az utolsó pedig már nem sikerült, tehát hogy nem sikerült megmenteni Őt. Itt is inkább az, hogy az ember több odafigyelést próbál kicsikarni a másiktól!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Tabáni István, akivel első nagy zenekari próbáján beszélgettünk. Elárulta, hogy lemezének címadó, saját szerzeményű dala a vágyak és a célok eléréséről szól.

"A Ments meg című dal szövegét még akkor írtam, amikor múzeumi teremőr voltam. Akkor már beletörődtem, hogy ez nem jött össze, és elfogadtam a sorsomat. Tulajdonképpen a dal szövege arról szól, hogy vagy megment valaki, vagy öljön meg, mert úgy nem mehet az élet, hogy az álmaiért küzd az ember, és nem tudja megvalósítani!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tabáni István.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3123 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x