Hajdú Steve: mi lenne, ha a férfiakat szeretném?
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Steve: mi lenne, ha a férfiakat szeretném?

Hajdú Steve: mi lenne, ha a férfiakat szeretném?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A színész eme bizarr kérdésfelvetéssel állt elő a Tabu Tv videójában, amikor a riporter a Producerek című darabban lévő színészi munkájáról kérdezte. Hajdú Steve elárulta, hogy ha valaki színésznek megy, akkor mindenképp van valami lelki vonzódása a saját neméhez, így egyáltalán nem lepődött meg, hogy egy meleg rendezőt kell alakítania. A férfi leszögezte, hogy ezzel nem azt szeretné sugallni, hogy minden színész homoszexuális vagy leszbikus viszonyokat létesít, csupán arról van szó, hogy nem vetik el a gondolatot, hogy mi lenne, ha... 

"A Producerekben én a színházi rendezőt alakítom, aki azon túl, hogy nem igazán jól űzi a szakmáját, a saját neméhez vonzódik!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hajdú Steve, aki szerint két fajta színész létezik: vannak a férfi színésznők, meg a női színésznők. "Ha valaki színésznek megyek, akkor mindenképp van valami lelki vonzódása a saját neméhez. Nem azt akarom mondani, hogy mindenki homoszexuális, vagy leszbikus kapcsolatot létesít, de mivel különösen érzékenyek vagyunk, ezért nem vetjük el azt a gondolatot, hogy mi lenne ha...!" - folytatja a beszélgetést Steve, aki a Madách Színházban színpadra vitt darabban is "langyosra veszi Hitler figuráját".

A színész a NévShowR felvételén elárulta, hogy megfordult már a gondolat a fejében, hogy mi lenne, ha a férfiakat, vagy ha egy női kollégája a nőket szeretné. "Szerintem ez azért sem annyira meglepő nekünk, színészeknek, mert sokszor találkozunk ilyen feladatokkal. A Görög tragédiáktól kezdve, ahol az anyját is szereti az ember, de úgy istenigazából, meg a bárányokat is, meg a három férfit is egyszerre, férfi létére... Szerintem ez tőlünk annyira nem idegen ez a felfogás!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hajdú Steve, aki arról is beszélt, hogy persze ha épp baltás gyilkost játszik, akkor sem öl meg senkit otthon, hogy milyen érzés lehet.




Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4566 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x