Szabó Zsófi kicsit besokallt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szabó Zsófi kicsit besokallt!

Szabó Zsófi kicsit besokallt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A Jóban Rosszban sztárja nem túl szerencsés időszakon van túl. Szabó Zsófi reggeltől-estig forgat, énekel és szöveget tanul, ráadásul egy baleset miatt az egyetlen feszültség levezetési lehetősége is elúszott, hiszen így sportolni sem tud. A lány elárulta, hogy mindennek, és egy elnézett időpontnak következményében nemrég nem jelent meg a sorozat egyik forgatási napján. 


Rendezvénynaptár
"Történt egy balesetem. Síelés közben elszakadt a térdszalagom, és onnantól kezdve én minden egyes nap forgatok, tehát a sérülésem nem befolyásolja a sorozat előre menetelét. Az, hogy én nem lovagolhatok, és a sport meg van tőlem vonva, egy mélypont következett be. Nem tudok felfrissülni, reggeltől estig forgatok, hazamegyek, éjszakába nyúlóan szöveget tanulok... Az agyam le van fárasztva, és testileg pedig a teljes lehetetlenség...!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Szabó Zsófi, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel műsor felvételén beszélgettünk.

A Jóban Rosszban színésznője a baleset miatt kicsit besokallt, sőt a Jóban Rosszban egy forgatásán nem is jelent meg. "Ez volt a pont az i betűn. Én csütörtök este iszonyatosan fáradtan azt hittem, hogy pénteken nincs munka. Kikapcsoltam a telefonom, és mondom alszom másnap délutánig... aztán láttam pénteken délután, hogy hívtak, meg írtak üzeneteket, hogy hol vagyok. Erre nem tudtam mit reagálni, mert ez engem annyira kellemetlenül érintett! Mióta a sorozatban vagyok, soha nem késtem és mindig felkészülten megyek be. Ha azt mondja a producer, hogy az elmaradt jelenetek költségét levonja a fizetésemből, akkor állok elébe, mert tényleg én voltam a hibás!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szabó Zsófi, aki mostanában zenéléssel is foglalkozik. 
 
[ 3944 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x