Geszti Péter egy álmos apuka!
Címlap / Showbiznisz / Geszti Péter egy álmos apuka!

Geszti Péter egy álmos apuka!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

A dalszövegíró-énekes ezúttal az idén harmadjára is megrendezésre kerülő Nemzeti Vágta apropóján mesélt az internetes sztártévének arról, hogy a jelentős elfoglaltságai mellett mennyi ideje jut a családra. Geszti Péter elárulta, hogy mostanság leginkább egy álmos apuka képét festi, azonban nála már-már törvényszerűségnek számít, hogy elmaradásai mellett heti minimum három teljes napot együtt tölt a gyermekével. 

Geszti Péter gyerkőce egy igazi örökmozgó, ami nem csoda, hiszen az egész család felfokozott ritmusú életet él. "Álmos apukának tartom magam alapvetően. Van, amikor Sárika fél hétkor már kukorékol, de ma nyolcig bírta. Próbálok vele sokat lenni. Ebben még mindig vannak sajnos elmaradásaim, de minden héten legalább három teljes napom van vele!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a férfi, akinek a legtöbb idejét jelenleg az idén is megrendezésre kerülő Nemzeti Vágta szervezési munkálatai foglalják el.

"Ebben a három napban alapvetően otthon vagyok. Ilyenkor együtt töltjük az egész napot, elmegyünk sétálni az utcára, a kertbe, és már van egy kis tologatható biciklije is, amin helyet foglal, és trónol rajta. Nagyokat is eszik! Ő egy ilyen kifli prücsök gyerek, tehát gyakorlatilag nem nagyon látod őt kifli csücsök nélkül rohangálni, és mindig elkér mindent, ami nálam van!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Geszti Péter, aki már a gyerek születése előtt tudta, hogy a csöppség egy "Atom Anti" lesz!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2083 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x