Jamie Oliver a McDonald’s dicséretét zengte
Címlap / Showbiznisz / Jamie Oliver a McDonald’s dicséretét zengte

Jamie Oliver a McDonald’s dicséretét zengte

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Meglepő, de a televíziós sztárséf a legnagyobb gyorsétterem láncot dicsérte, hangsúlyozva, hogy az "szégyenben hagy" számos brit étkezdét. 

Bár korábban évekig kampányolt a McDonald’s ellen, Jamie Oliver most azt mondta, hogy a brit kifőzdék sokat tanulhatnának a gyorskaja hálózattól.

"A McDonald’s az Egyesült Királyságban nagyon különbözik az amerikai modelltől - a marhahús minőségében, abban, hogy csak szabadon tartott csirkék tojását és biotejet használ. Etikájukat és újrahasznosítási gyakorlatukat is javították" - magyarázta a 34 éves séf. 

"El sem hiszem, hogy most itt ülök és azt mesélem, hogy a brit McDonald’s sokat változott, de valójában valószínűleg szégyenben hagy számos kifőzdét azzal, hogy mennyi munkát fektetett a hátsó traktusba."

Jamie Oliver korábban világszerte televíziós showkat forgatott, amelyekben megpróbálta meggyőzni az embereket az egészséges étkezés fontosságáról. Az egyik legutóbbi epizódban például azt mutatta be amerikai iskolásoknak, hogy mit tartalmaz a McDonald’s csirke étele, a chicken nugget - ezzel próbálva elriasztani őket a gyorskajától.

Az interjúban, amelyben a McDonald’s dicséretét zengte, Jamie Oliver arról is beszélt, hogy megbukott a kövérség ellen a brit kormány által indított kampány.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4926 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x