Király Viktor szponzort keres, és jó volt neki a első szex!...
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor szponzort keres, és jó volt neki a első szex!

Király Viktor szponzort keres, és jó volt neki a első szex!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A Megasztár győztese egy új férfimagazin bulijának a hevében beszélt a Tabu Tv riporterének arról, hogy bármikor elfogadna egy menő autót valamilyen szponzortól. Király Viktor persze nem azért ülne bele egy luxus járgányba, hogy tapadjanak rá a csajok, hiszen boldog párkapcsolatban él. Az énekes a barátnőjével törtét első szexuális élményről is vall a riportban! 

"Azért mindig jól jön egy szponzor, nem?! Esetleg, ha valamelyik luxus autómárka akar adni nekem egy gyönyörűszép járgányt, akkor azt megköszönöm! Nem csajozáshoz kell, csak azért, mert szeretem az autókat!" - mondta el a tabutv.hu riportjában Király Viktor, aki azért nem csajozik, mer jelenleg egy boldog párkapcsolatban él!

Az énekes részletesen nem avatta be a sztártévé stábját a szexuális életébe, de néhány szóban azért jellemezte a kedvesével történt első intim érintkezését! "Ez kicsit indiszkrét, de annyit elárulhatok, hogy nagyon jó volt!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Király Viktor, aki még a mai napig nem tartja magát jó pasinak.

"Az az igazság, hogy én az egész gyerekkoromat úgy éltem meg, hogy én voltam a lúzer gyerek, mert Amerikában nem nagyon voltam gizda deszkásként!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a Megasztáros.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2505 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x