Mészáros Árpád Zsolt is indul a Nemzeti Vágtán
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Mészáros Árpád Zsolt is indul a Nemzeti Vágtán

Mészáros Árpád Zsolt is indul a Nemzeti Vágtán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Terecskei Rita, Pintér Tibor, Hajas László, Stohl András és Hujber Ferenc mellett Mészáros Árpád Zsolt is nyeregbe pattan a Nemzeti Vágtán. A népszerű színész és musicalénekes érkezésével hat főre bővült a jótékonysági sztárfutam részvevőinek száma. Az idei Nemzeti Vágta több szempontból rendhagyó lesz: idén megalakul a Nemzeti Vágta Szakmai Kuratórium, amelyben helyet kap a legifjabb Széchenyi leszármazott, Széchenyi Krisztián is. 

A Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamai sosem nélkülözték az izgalmas pillanatokat. A 2010-es megmérettetés sem lesz kevésbé érdekfeszítő, ahol hat lovas áll rajthoz, köztük az Operettszínház sztárja, Mészáros Árpád Zsolt.

A népszerű musicalszínész ugyan régóta nem lovagolt, de nagyon lelkes.


"Tavaly kezdtem el a lovaglást egy színházi szerep miatt, amelyben egyébként Stohl András barátom volt a partnerem. A Sóskúti Lovardában tanultam akkor Németh Péternél és most is nála készülök fel. Igaz rengeteg színházi elfoglaltságom, előadásom és próbám van, de azért igyekszem. Heti legalább ötször szeretnék edzeni" – árulta el az énekes, akit nem csak Stohl Andráshoz, hanem egy másik indulóhoz, Hujber Ferenchez is barátság fűzi.

"Hujber Ferivel régi barátok vagyunk. Amikor kiderült, hogy indulok a Vágtán, felhívtam, hogy régen találkoztunk, és már rég látta a hátam, mert bizony a futamon csak a hátamat fogja látni!" – mondta Árpád.

A nyíregyházi születésű énekes először május 2-án, a Nyíregyházi Vágtán ül lóra, ahol ének és lovas tudását együtt mutatja be.


"Szeretem a kihívásokat, erőpróbákat, mégha veszélyesek is. Azt gondolom, a Vágta elsősorban a lótól függ, a lovas feladata az, hogy balesetmentesen végig tudja vezetni a lovát a versenyen. S ha nyernék, az összeget a kislányom óvodájának ajánlanám fel, hogy végre fel tudják újítani azt."

"Nagyon jó barátok vagyunk Árpáddal, ezért örülök, hogy ő is indul, ráadásul így még izgalmasabb lesz a futam" – árulta el Hujber Ferenc, aki hangsúlyozta, hogy számára a Nemzeti Vágta nem a győzelemről, hanem a lovakról és a hagyományok ápolásáról szól.

Az idei Nemzeti Vágta abból a szempontból is különlegesnek számít, hogy az idén alakult Szakmai Kuratórium tagjai között ott lesz a Széchenyi család leszármazottja, Széchenyi Krisztián is.

"Hihetetlenül nagy megtiszteltetés, hogy a Nemzeti Vágta szervezői felkértek a kurátori státuszra. Kaptam gondolkodási időt, ám én már másnap elvállaltam a feladatot"  - mondta a magyar lovassport megteremtőjének sarja, aki egyébként a Presidance együttesben táncol.
 
 
[ 3847 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x