Viva Zola nem vezetne "Máónika" kvalitású műsort!
Címlap / Showbiznisz / Viva Zola nem vezetne "Máónika" kvalitású műsort!

Viva Zola nem vezetne "Máónika" kvalitású műsort!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

A Viva Tv fenegyereke a jelenlegiek mellett több műsorötletet is fejleszt, azonban egy dolog biztos: a Mónika show-hoz hasonló talk show-t sohasem adná a nevét! 

VJ Zolával műsorálmairól beszélgettünk, amiből van is neki bőven. "Pont ma néztem meg egy nagyon érdekes spanyol horrorfilmet, és ezen felbuzdulva egy műsorötlet jutott eszembe, amit majd lehet, hogy meg fogunk valósítani... Nem horror egyébként!" - mondta nevetve a tabutv.hu riporterének a zenetévé műsorvetője, akinek nem csak műsor álmai, hanem műsor rémálmai is vannak.

"A Máónika szintű, és egyéb ilyen kvalitással bíró műsorokat nem vezetném, azt nem annyira szeretném. A talk show műfajában vannak érdekes kategóriák, és vannak érdekes szituációk, amiket szívesen csinálna az ember. Nagyon sok olyan műsor vagy műsorkoncepció van, ami nekem kihívást jelentene, vagy amiben megtalálnám önmagamat. Ha ez egy late night show, vagy egy öko-bio termékkel foglalkozó műsor lenne, lehet, hogy az is megfelelne a számomra!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zola, akiről a www.vivatv.hu oldalon olvashatsz többet.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2210 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x