Mészáros Árpád Zsolt lóhátról énekelt a Nyírségi Vágtán...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Mészáros Árpád Zsolt lóhátról énekelt a Nyírségi Vágtán

Mészáros Árpád Zsolt lóhátról énekelt a Nyírségi Vágtán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

A nyíregyházi származású Mészáros Árpád Zsolt nem kis meglepetést okozott a Nyírségi Vágtán: az Operettszínház sztárja egy ló hátáról énekelt és ráadásként ostorbemutatót is tartott. A 2010-es vágtaszezon május 2-án Nyíregyházán tartott előfutamán saját sztármegmérettetést is rendeztek, amelyet a 2008-as Vágta győztese, Suták Vanda nyert, maga mögé utasítva a hollywoodi világsztárokkal együtt dolgozó kaszkadőrt, Lezsák Leventét, és a hatalmasat bukó ifjú Kovács András táltost. 

Több ezer ember látogatott ki Nyíregyháza-Sóstóhegyre május 2-án a Nyírségi Vágtára, ahol idén Mészáros Árpád Zsolt is tiszteletét tette. A népszerű musicalénekes örömmel vett rész a Nemzeti Vágta nyíregyházi előfutamának színes programjain, sőt, lóhátról elénekelte a Rómeó és Júlia egyik részletét, könnyekig meghatva ezzel a közönséget. Árpád ezután ostort ragadott, és egy ostorbemutatóval is lenyűgözte a nézőket.


"Nyíregyháziként mindig örömmel térek haza, különösen egy ilyen színvonalas rendezvényre. Nagyon jól éreztem magam, kedves fogadtatásban részesültem, és rengeteg ismerőssel is találkoztam" – mesélt lelkesen élményeiről az Operettszínház sztárja.


A 2010-es Nemzeti Vágta nyíregyházi előfutamán saját sztármegmérettetést is tartottak, amelyet Suták Vanda, a 2008-as Vágta győztes lovasa nyert meg, maga mögött hagyva a többek között Brad Pittel és Gerard Depardieau-val is együtt dolgozó kaszkadőrt, Lezsák Leventét, és a hatalmas bukást szerencsére csak karcolásokkal megúszó ifjú Kovács András táltost.


Mészáros Árpád Zsolt, aki a Nemzeti Vágta jótékonysági futamán indul majd, figyelemmel kísérte a nyíregyházi előfutam versenyeit. "A hétvégén megismerkedtem a térség lovasaival is, akik mind nagyon tehetségesek" – mondta Árpád, aki gőzerővel készül a júniusi sztárfutamra.
 
 
[ 3302 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x