Sztárokkal rajtol a Balatoni Vágta
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sztárokkal rajtol a Balatoni Vágta

Sztárokkal rajtol a Balatoni Vágta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-25

A 2010-es vágtaszezon egyik legkülönlegesebb helyszínéül szolgáló előfutamán, a Balatoni Vágtán olyan ismert emberek teszik tiszteletüket, mint például az RTL Klub műsorvezetője, Barabás Évi, a Back II Black frontembere, Bebe, valamint az Operettszínház sztárja, Mészáros Árpád Zsolt. Az elővágta színes programjain kívül az izgalmakról a Balaton Régió több tucat településéről érkező lovasok gondoskodnak. 

Gulyásparti, kézműves vásár, solymász bemutató, hagyományos ízek és bio ételek, valamint hagyományőrző programok várják a látogatókat május 9-én a Nemzeti Vágta rádpusztai előfutamán. A Balatoni Vágta színes programjaira számos olyan híresség látogat el, mint például az RTL Klub műsorvezetője, Barabás Évi vagy a Back II Black énekese, Bebe.


Családjával látogat ki a Balatoni Vágtára Mészáros Árpád Zsolt, aki múlt héten előadásával lenyűgözte nyíregyházi előfutam közönségét. "A múlt héten nagyon jól éreztem magam a Nyírségi Vágtán, ahol énekeltem is a Rómeó és Júliából egy részletet. Lehet, hogy itt is fogok, és én leszek a Nemzeti Vágta hivatalos előfutam-énekese" – mesélte nevetve Árpád, aki már teljes erőbedobással készül a Nemzeti Vágta júniusi jótékonysági sztárfutamára.

A Balaton Régió több tucat településéről érkeznek jobbnál jobb lovasok a megmérettetésre, amelynek tétje, hogy indulhassanak a Nemzeti Vágta budapesti döntőjén.
 
 
[ 2596 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x