Az Animal Cannibals már évekkel ezelőtt felfedezte MC DC-t!...
Címlap / Showbiznisz / Az Animal Cannibals már évekkel ezelőtt felfedezte MC DC-t!

Az Animal Cannibals már évekkel ezelőtt felfedezte MC DC-t!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Az Animal Cannibals tagjai szerint a Csillag Születikben felfedezett MC DC-t már jóval ezelőtt felfedezte magának az RTL Klub! 

 

Egyre több a tehetségkutató, viszont ezekben a műsorokban nincs olyan sok rappert. Miért van ez?! "Minket mindig felhívnak, hogy tudunk-e olyan fiataloknak szólni, akiket érdemes lenne felfedezni, vagy bemutatni. Ilyenkor mi természetesen mindig ajánlunk, hiszen ez ugyanolyan kötelező show elem lett, mint mondjuk kinn színes bőrű színészeket, művészeket szerepeltetni!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Qka MC, akivel a NévShowR forgatásán tárgyaltuk ki a tehetségkutatók működését.

"MC DC-t ennek ellenére nem mi hoztuk be a műsorba. Aki ismeri ezt a műfajt, az tudja, hogy ez a fiú már elég régóta benne van, nálunk például már évekkel ezelőtt is nyert egy freestyle versenyt. Vittük is magunkkal jobbra-balra, de az RTL is foglalkoztatta már régebben is!" - meséli a tabutv.hu riporterének Ricsipí, aki szerint Veres Robi régebben is fellépett már az RTL Klub rendezvényein.

Az Animal Cannibals tagjai úgy látják, hogy a temérdek tehetségkutató műsor nagyon jó hatással van a magyar emberekre. "Jobb ez, mint a szappanopera! Ezzel az emberek önbizalmát lehet növelni folyamatosan. Úgyis mindig azt mondjuk, hogy ezek a magyarok olyan kesergő, meg sírva vigadó nép. Nem! Lehet énekelni is!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Qka Mc, aki valószínűleg nem vállalna zsűrizést egyetlen tehetségkutatóban sem. 
 
 
[ 1811 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x