Lindsay Lohan pornósztár szerepben
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Lindsay Lohan pornósztár szerepben

Lindsay Lohan pornósztár szerepben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

A zűrös életű filmcsillag kapta a 70-es évek meghatározó pornósztárjának szerepét: ő játssza majd Linda Lovelace-t az életéről készített filmben. 

Linda Lovelace a hatalmas sikert hozó és a pornó műfajt széles körben elfogadottá tevő Mély Torok (Deep Throat) című filmben játszotta a főszerepet. Az 1972-ben készítet film több mint 600 millió dollár bevételt termelt. 

"Mi mind jó ideje úgy gondoljuk, hogy Lindsay remek választás, és meg vagyunk győződve róla, hogy megcsinálja" - mondta Wali Razaqi producer a Los Angeles Times című lapnak.


Lindsay Lohan

Linda Lovelace korábban azt mondta, hogy élvezte minden pillanatát a Mély Torok készítésének, később mégis szembefordult a pornóiparral és élete végéig pornóellenes aktivistaként tevékenykedett. 2002-ben, 53 évesen halt meg.

Többek között ezért is mondta a producer, hogy ez egy nagyon nehéz szerep, hiszen Linda Lovelace megjárta az érzelmek hullámvasútját.


Linda Lovelace

A szereppel korábban hírbe hoztak több színésznőt is, köztük Rose McGowant, Angelina Joliet és Anna Farist.

Hugh Hefnert, a Playboy magazin alapítóját Bill Pullman játszhatja el az Inferno című produkcióban.

A film készítői a jövő héten, Cannesban akarnak további részleteket ismertetni a filmről, hollywoodi benfentesek viszont kétségeiknek adtak hangot: szerintük Lohan megbízhatatlan, ezért kérdéses, végig tudja-e csinálni a forgatást.

 
 
[ 3909 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x