Bikicsunáj! Így hangzik ex-Megások szájából a dal!
Címlap / Showbiznisz / Bikicsunáj! Így hangzik ex-Megások szájából a dal!

Bikicsunáj! Így hangzik ex-Megások szájából a dal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-01

Kevesebb, mint egy hét alatt nem csak több százezer netező, hanem a volt Megasztárosok is kíváncsiak voltak arra az ökörítófülpösről érkező férfira, aki sajátos módon dolgozta fel az Alphaville slágerét! 

A 40 éves Szarka László egyből belopta magát mindenki szívébe, aki meghallotta a Big In Japan sajátos feldolgozását. A Tabu Tv riportere tegnap a Megasztár legutóbbi szériájának döntőseit kérte meg, hogy elevenítsék fel emlékezetükben Bikicsunáj urat.

"Hallottam részleteket a Megasztár castingból. Nagyon vicces! Nagyon vicces volt az a Bikicsunáj! Én is ott voltam a válogatáson négy napon keresztül, de érdekes volt, mert pont azokat mutatták, amiket egyébként nem láttam." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Király Viktor, de nem csak neki jutott eszébe először Szarka László a válogatóból.

"Bikicsunáj, csunáj, csunááj, vicsáj! De csak ennyit tudok. De persze vannak nagyon tehetségesek is, mint például a New York-i csávó, Ő fantasztikus!" - meséli a tabutv.hu videójában Bencsik Tamara, aki még dalra is fakadt a kamera előtt. "Bikicsunáj! Az volt a legjobb..." - fűzte hozzá Szecsődi Karcsi, aki szintén megpróbálkozott a Bikicsunáj féle előadásmóddal.

"A Megasztár 5 castingot láttam, és nagyon örülök, hogy ismét ilyen sokan jelentkeztek!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Lakatos Krisztián, akit társaival együtt a Szeva team által szervezett "Szeva nyár" nevű rendezvényen kérdeztünk.

"Az lehet, hogy Bikicsunáj úrnak összejött hatezer rajongó a Facebookon, de ezek nem maradandó rajongók, hanem egy idő után le fognak majd kopni. Nem hiszem, hogy ez az ember fog tudni olyasmit produkálni, ami tényleg leköti a nézőket!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Király Viktor, aki nem jósol hosszú jövőt a 2010. év gerappájának.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3852 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x