Bakáts Tibor fél az agystoptól!
Címlap / Showbiznisz / Bakáts Tibor fél az agystoptól!

Bakáts Tibor fél az agystoptól!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Bakáts Tibor Settenkedő kicsit több, mint egy hónapja űzi újra a színész mesterséget, de mégis csak a hirtelen agystoptól tart. 

"Fiatal koromban nagyon szerettem volna színészkedni, de a szüleim tiltották. Ugyanakkor pedig nagyon érdekes a sors, mert ez sokszor nem választás kérdése. Én alapvetően rádiózásból élek, abból pedig nagyon kevés pénzt lehet keresni, úgyhogy nagyon örülök, hogy kaptam ezt a lehetőséget!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Bakáts Tibor, aki jelenleg a Kabaré24 színpadán mutatja meg színészi tehetségét.

Bakáts még csak egy hónapja dolgozik nevettetőként, de egyáltalán nem izgul a fellépések előtt, és lámpaláza sincs. "Mondják, hogy ez nem is biztos, hogy jó. Fel kell menni egy kicsit a pulzusnak, de szerintem engem már annyiszor láttak hazug és valódi formában, hogy már nincs lámpaláz!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Settenkedő, aki egyetlen dologtól tart csak!

"Szerintem az agystop az létezik, és ettől nagyon szorongok. Minden szövegelő ember rémálma az, hogy vagy elnémul, vagy nem jut eszébe semmi. Amikor agystopod van, akkor azt sem tudod, hogy hol vagy!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Bakáts Tibor, aki nagyon reméli, hogy nem lesz színész élete végéig.




Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2610 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x