A TV2 sztárjai visszakövetelik a Mónika show-t!
Címlap / Showbiznisz / A TV2 sztárjai visszakövetelik a Mónika show-t!

A TV2 sztárjai visszakövetelik a Mónika show-t!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-08

A Megasztárosok már a turnébuszban is Erdélyi Mónika műsorának sztárjait idézték fel egymás szórakoztatására... 

Néhány hete jelentették be a Mónika show megszűnését, a nő már új feladatokat is kapott a csatornától, ám a TV2 tehetségkutatójának két sztárja mégis visszaköveteli a képernyőre a hazai talkshow-k koronázatlan királynőjét, Erdélyi Mónikát.

"A Mónika show-t akarjuk vissza! Ki vagyok készülve, hogy megszűnt a műsor, mivel én imádom Őt! Imádjuk, és követeljük vissza!" - kiáltja a sztártévé videójában Szecsődi Karcsi. "Az egész Mega 4 széria együtt imádta Mónikát! A turnébuszon mindig ezeket a beszólásokat idéztük..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Hien, aki szerint Karcsi tudja a legjobban eljátszani a problémamegoldó műsor sokszor különc szereplőit.

"Szerintem azért Ő bizonyított már annyira az embereknek, hogy nem fog eltűnni. Hallottam, hogy nem fog eltűnni, hanem egy másik műsorban fog újra szerepelni... A Mónika show-nak most vége, úgyhogy lehet, hogy lesz egy Mónika tehetségkutató!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szecsődi Karcsi, aki a temérdek tehetségkutatóról is mesél a videóban.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2862 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x