Celebekre vadásznak az egyetemisták és főiskolások
Címlap / Showbiznisz / Celebekre vadásznak az egyetemisták és főiskolások

Celebekre vadásznak az egyetemisták és főiskolások

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Az ország legnagyobb hallgatói bulijának sajtótájékoztatója úgy zajlott, mint egy laza osztályfőnöki óra. Dévényi Tibi bácsi kihívta a táblához az EFOTT celebkempingezőit, és kikérdezte őket. Jutalmul mindannyian pötyös labdát kaptak. 

Benkő Dániel, a Zanzibar együttesből Terecskei Rita és Sidi, Hajas Laci, Karda Bea, Komár László, Aigner Szilárd, Vad Kati, Sári Évi, Czutor Zoli, Szandi és Dombóvári Vanda csak néhány név az idei EFOTT fesztivál celebkempingezői közül, akik tegnap tiszteletüket tették a fesztivál rendhagyó sajtótájékoztatóján, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói termében.

Benkő Dániel a fotósok kedvéért egy röpke jógaórát is rögtönzött a tanterem mellett felállított sátor előtt.


Dévényi Tibi bácsi, a fesztivál legöregebb tagja vezette a rendhagyó "tanórát", aki elmesélte, milyen különlegességgel jelentkezik a 2010-es  EFOTT.

"Az idei rendezvényen a celebek is kempingeznek. A felsőoktatási intézmények ugyanis azt a feladatot kapták a szervezőktől, hogy minél több celebet állítsanak az intézményük mellé, és hívják meg a fesztiválra. Az EFOTT-ra érkező hírességek tehát együtt állítanak majd sátrat és buliznak a fiatalokkal. Az egyetemek és a főiskolák már elkezdték a sztárvadászatot"  - mesélte a retro DJ, majd átadta a szót a sztároknak. Először Benkő Dánielnek, majd a többieknek.

"Nekem még sátor sem kell, a szabad ég alatt is merek csajozni" – jegyezte meg a feleségvadász.


Aigner Szilárd, a csapat meteorológusa közölte, korai lenne még megjósolni az időjárást, ugyanakkor szerinte nem ezen múlik majd a fesztivál hangulata.

Hajas Laciról kiderült, nagyon szeret kempingezni és Karda Bea is elárult egy titkot, mégpedig, hogy párjával érkezik a fesztiválra.

A labdák kiosztása után a vendégek és a hírességekkel együtt falatoztak a hagymás zsíros deszkákból és ittak a finom málnaszörpből.


Az EFOTT-on fellépő Korda házaspár mellett Havas Henriket és Fekete Pákót is megkeresték már az egyetemek, így ők is sátrat állítanak az ország legnagyobb hallgatói buliján, Pécs-Orfűn. Dévényi Tibi bácsi, a fesztivál legöregebb vendégeként minden nap fellép a rendezvényen, mellette pedig olyan zenekarok teszik emlékezetessé az EFOTT-ot, mint Ákos, a Kispál és a borz, és sokan mások.

Havas Henrik, Benkő Dániel, a Zanzibar együttesből Terecskei Rita és Sidi, Hajas Laci, Karda Bea, Komár László, Fekete Pákó, Aigner Szilárd, Vad Kati, Sári Évi, Czutor Zoli, Szandi és Dombóvári Vanda már biztosan ott lesznek az EFOTT-on, az ország legnagyobb hallgatói buliján, július 13-18 között Pécs-Orfűn. A többi sztár még "szabadon", de már nem sokáig.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3853 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x