Dívák éjszakája: főszerepben a nő
Címlap / Showbiznisz / Dívák éjszakája: főszerepben a nő

Dívák éjszakája: főszerepben a nő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Dívák éjszakája néven különleges rendezvénysorozat indult útjára. A divatbemutatóval egybekötött jótékonysági esemény megálmodója, Tórizs Hajnalka a nőt szerette volna a középpontba állítani, ezért a Dívák éjszakáján minden a hölgyekről szólt.  

Tórizs Hajnalka sminkmester néhány éve már több alkalommal szervezett vidéken Női Nap elnevezésű  kiállítást és vásárt; most ezt a kezdeményezést folytatja, és teljesíti ki a fővárosban.


"A Dívák éjszakáján a hölgyeké volt a főszerep, számos olyan dologgal találkozhatott a közönség, ami a szépségápolásról, az egészséges életmódról, egy kis bűnözésről – csokik és sütemények formájában -, valamint a divatról szólt. Pásztor Anni látványos show keretében mutatta be legújabb, virágvarázs kollekcióját; a műsort kubai táncosok tették tüzessé. A Dívák éjszakája mindezek mellett egy támogatói est is, a tombolákból befolyt több százezres nagyságrendű összeget az anyaotthonok támogatására ajánlottuk fel. Személyes indíttatás miatt döntöttünk az anyaotthonok mellett, hiszen sajnos az én életemben is volt olyan időszak, amikor szükségem lett volna a segítségre" – mondja Tórizs Hajnalka, a Dívák éjszakája megálmodója.


Az eseményen több szépségkirálynő és ismert modell felvonult, erősítve ezzel a nőiesség és szépség üzenetét. Az est háziasszonya Horváth Éva volt, Freire Szilvi virágvarázs összeállításban, Kis Hegedűs Réka pedig pink menyasszonyként vonult végig a kifutón.


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4485 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x