Verebes István: Nem vagyok színész!
Címlap / Showbiznisz / Verebes István: Nem vagyok színész!

Verebes István: Nem vagyok színész!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A Kabaré24 újdonsült igazgatója utál szerepelni, és ráadásul nem is tartja magát színésznek! 

Verebes István a nevettető társulatával együtt vonult utcára a minap, de az igazgató mégsem örült ennek túlzottan. "Ez nem az én világom, de hát a színházért mindent! Nagyon nem szeretek szerepelni. Még Nyíregyházán az igazgatói irodám ajtajára is az volt kiírva, hogy közepes színésznek itt vagyok én!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Verebes István, aki mint kiderült, nem kedveli túlzottan a nyilvánosságot.

"Vannak nálam jobbak! Én nem vagyok színész, csak egy színházi munkás... Isten őrizz, hogy valaki példaképnek tartson, és a példámat kövesse, mert nagyon szar élete lesz!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Verebes István, aki nagyon jól érzi magát a Kabaré24 társulatában.

A mostani megmozdulás alkalmával a színház nevettetőivel a Nagymező utcában szórakoztatták a közönséget, azonban ez az ötlet nem az Ő szabadalmuk. "Ez nem az én ötletem volt. Az Operett Színház már csinálta itt évek óta, és Jordán Tamás is csinált hasonló nagy banzájokat a színházi napok alkalmával, Ő találta ki!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a nevettető.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2759 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x