Letartóztatási parancs Lindsay Lohan ellen
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Letartóztatási parancs Lindsay Lohan ellen

Letartóztatási parancs Lindsay Lohan ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Az állandóan botrányokba keveredő 23 éves színésznő nem jelent meg a Los Angeles-i bíróság előtt, ezért elrendelték előállítását. 

A bírósági eljárás annak az ügynek a folytatása, amely miatt 2007-ben kétszer is letartóztatták, de végül próbára bocsátották. Most a próbára bocsátás feltételeinek betartását ellenőrzik.

Lindsay Lohan ügyvédje szerint csak azért nem jelent meg a bíróságon, mert a Cannes-i filmfesztiválon ellopták az útlevelét, így nem tudott időben visszatérni Los Angelesbe. Az ügyvéd szerint volt érvényes repülőjegye, és elfogadható indoka volt a tárgyalás kihagyására. Lohan pénteken este tér vissza az Egyesült Államokba.


A bíró azonban nem méltányolta az ügyvéd kifogását, hangsúlyozva, hogy Lindsay Lohan sorozatosan nem jelenik meg az egyeztetett időpontokban. A bíró ezután visszavonta a próbára bocsátást és szigorú feltételekhez kötötte az óvadékot is.

Hozzátette, okkal lehet feltételezni, hogy a színésznő megsértette a próbára bocsátás feltételeit. Elrendelte, hogy Lohan nem ihat alkoholt, ezt ellenőrizzék is egy alkohol-érzékelő karpereccel, s hetente tartsanak nála drogtesztet.

Lindsay Lohan 2007 augusztusa óta volt próbára bocsátva, miután elismerte, hogy háromszor is drog vagy alkohol befolyása alatt vezetett.
 
 
[ 2863 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x