Dopeman kislánya is bekerült a bandába!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dopeman kislánya is bekerült a bandába!

Dopeman kislánya is bekerült a bandába!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Pityinger László szerint a gyermeke tőle örökölte a mélyről fakadó intelligenciát! 

 

Rendezvénynaptár
Dopeman nemrég úja felmelegítette kapcsolatát a feleségével, ebből is látszik, hogy számára nagyon fontos a családja, és a gyermeke. "Én vagyok Dopeman, az öcsém Kicsi Dope, a lányom pedig Pityinger Mini Dope Fanni. A kislányomnak a neve az agy. Az a lényeg, hogy az én lányom a világ legértelmesebb kislánya. Anyukáját megsuhogtattam a varázspálcával, és olyat varázsoltam, hogy tulajdonképpen egy csodát szült!" - meséli a tabutv.hu riporterének a rapper, aki a családi életben egy teljesen konzervatív álláspontot képvisel.

"Hiszek a szeretet erejében, a következetességben, és a tárgyalás alapú kommunikációban. Annyira szeretem a lányomat, mint senki mást a világon! Őt úgy kezelem, mint egy egyértelmű partnert, és próbálom olyan természetesen megélni a vele töltött időt, amennyire csak tudom! Nem élek egy átlagos életet, meg nem is gondolkodom átlagosan, de szerintem Ő élvezi, hogy én vagyok az apja!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dopeman, aki hamarosan talán az együttesébe is beleveszi kislányát. Fanni egyébként korábban már az előadó egy lemezén is szerepelt, a rajongók nagy örömére.

"A játszóházban a legnagyobb fiúellenes vagyok. Nézem a lányomat, ahogy a gyönyörű kecses vonásaival áll, és közben látom a fiú gyerekeket, akik rohangálnak, zúznak, törnek és vadulnak. Közben pedig ott a finom lányom, aki egyfajta megtestesült úrinőként nézi az Őt körülvevő sok vadságot, egyébként szerintem tőlem örökölte ezt a rendkívül mélyről hasadó intelligenciát!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dopeman.
 
 
[ 3094 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x