Sasvári Sándor is nyeregbe száll a Nemzeti Vágtán
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sasvári Sándor is nyeregbe száll a Nemzeti Vágtán

Sasvári Sándor is nyeregbe száll a Nemzeti Vágtán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Sasvári Sándor, noha idén sem vesz részt a jótékonysági sztárfutamon, mégis indul a Nemzeti Vágtán. A népszerű musicalszínész az Aranyos Kupa június 2-i, hivatalos díjugrató versenyén méretteti meg magát, amelynek soron következő helyszíne a Nemzeti Vágta keretén belül a Széchenyi Pálya lesz, az 56-osok terén. 

Sasvári Sándor idén sem indul a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán, ám mégis nyeregbe pattan a magyar városok és falvak ünnepén: Sasvári Sándor az Aranyos Kupa díjugrató versenyen mutatja meg lovastudását a nagyérdeműnek.


"Nagyon örülök, hogy idén a díjugratást is felvették a Nemzeti Vágta programjába. Ráadásul az Aranyos Kupa már nagyon régóta létezik Magyarországon, egy nívós, tradicionális versenysorozatról van szó. Aranyos egy híres díjugrató ló volt, az ő emlékének adózunk a futamokon. Szinte minden hétvégén indulok a megmérettetéseken, így természetes, hogy a Vágtán is részt veszek benne" – mondta Sasvári Sándor, aki 1987-óta aktívan díjugrat "B" kategóriás versenyeken, és rendre komoly eredményeket ér el.

"Egy hónappal ezelőtt a dunaharaszti Aranyos Kupán első helyezést értem el, most is nagyon remélem, hogy jó eredménnyel fogok zárni, bár a múlt heti versenyt sajnos ki kellett hagynom" – árulta el a musicalszínész, aki színházi elfoglaltságai miatt a sorozat őszi döntőjén soha nem tudott részt venni, ám az idei fantasztikus eredmények miatt igyekszik erre időt szakítani, hogy végre magasba emelhesse a hőn áhított kupát, amelyre idén nagy eséllyel pályázhat.
 
 
[ 1768 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x