Debreczeni Zita a 10. VIVA Comet vörös szőnyegének háziasszonya...
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita a 10. VIVA Comet vörös szőnyegének háziasszonya

Debreczeni Zita a 10. VIVA Comet vörös szőnyegének háziasszonya

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Igazán nívós eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt egy évtized alatt a VIVA Comet díjátadó, amelyen idén, az ünnepi alkalomhoz méltóan, a vörös szőnyeges bevonulást is közvetíti a csatorna. Debreczeni Zita fogadja majd az érkező Comet jelölteket, míg a díjátadó utáni After Party-n Cozombolis kapja mikrofonvégre a bulizó sztárokat.  

Meglehetősen különlegesnek ígérkezik a június 17-i VIVA Comet díjátadó, már csak azért is, mert hazánk legrangosabb zenei eseménye idén ünnepli tizedik születésnapját. A jeles alkalomból Debreczeni Zita és Cozombolis is csatlakozik a díjátadó három műsorvezetőjéhez, Adához, Benhez és Zolához.

A csinos modell-műsorvezető a vörös szőnyegen fogadja majd az izgatott jelölteket. S ahogy szavaiból kiderült, maga is nagy várakozással tekint az esemény felé:"Borzalmasan nagy megtiszteltetés és nagyon jó érzés, hogy rám gondoltak. Amikor Lengyel Attila, a VIVA Televízió programigazgatója felkért, adott gondolkodási időt, ám én rögtön elvállaltam" – árulta el Zita, aki kihívásként tekint a feladatra.


"Rengeteg műsort vezettem már, de mivel ez élő közvetítés lesz, van bennem egy kis félelem. De ismerem a Comet jelölteket, úgyhogy baráti beszélgetésként fogom lebonyolítani az interjúkat" – tette hozzá mosolyogva a VIVA Comet vörös szőnyegének  első hivatalos  háziasszonya.

Cozombolist szintén izgalmas feladat várja a jubileimi VIVA Cometen, ahol ezúttal "munkahelyi kötelességeként" csinálhatja azt, amit igazán szeret: belevetheti magát az éjszakába. A díjátadót követő After Party legendás esemény, rengeteg ismert személyiség szórakozik önfeledten hajnalig, és természetesen felbukkannak a büszke újdonsült Comet gömb tulajdonosok is. Kozi feladata lesz az, hogy a VIVA kamerája előtt szóra bírja őket. "Nagyon örülök a felkérésnek. Párszor már kipróbálhattam magam a mikrofon másik oldalán, ezúttal is én kérdezek majd – mindenképp ez lesz az eddigi legnagyobb kihívás, készülök is nagyon!”  - vallotta be az énekes.


A 10. VIVA Comet gála június 17-én lesz a SYMA csarnokban, ahol az este folyamán kiderül, ki bizonyult a közönség szerint idén a magyar könnyűzenei élet legjobbjának, ki viheti haza a zöld-narancssárga gömböt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3700 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x