Botrány! Lady Gagát "meggyilkolták" a színpadon!
Címlap / Showbiznisz / Botrány! Lady Gagát "meggyilkolták" a színpadon!

Botrány! Lady Gagát "meggyilkolták" a színpadon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Az énekesnő sokkolta a rajongóit, miközben eljátszotta, hogy egy őrült gyilkos megölte a színpadon. Mindezt alig pár órával a cumbriai tömeggyilkosság után! 

Több ezer rajongó, köztük gyerekek nézték előző este, amint a manchesteri arénában egy feketébe öltözött őrült férfi "meggyilkolja" Lady Gagát, aki véresen esik össze. A tánckar szintén "őrült gyilkosokból" állt. 

A brit közönséget alig pár órával korábban érte az elborzasztó hír, hogy egy elborult elméjű taxis 12 embert lőtt agyon és 25-öt sebesített meg Cumbriában.


Az egyik anya, aki 14 éves lányával ment el a showra, arról panaszkodott a The Daily Mailnek, hogy amit látott, sokkolta és felkavarta. "Tudjuk, hogy Lady Gaga nem kifejezetten az egész családnak való szokványos előadás, de most túlment minden határon. Végtelenül ízléstelen volt." Az anya elismerte, hogy a jelenet a show előre betervezett része lehetett, de szerinte az események miatt ki kellett volna hagyni.


A nézők közül sok gyerek kiborult a látványtól.

Lady Gaga nem először sokkolja a nézőket ilyen durva módon: tavaly az MTV Video Music Awards gálán adott elő egy véres jelenetet.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3650 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x