Hízókúrára fogták Kis Hegedűs Rékát
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hízókúrára fogták Kis Hegedűs Rékát

Hízókúrára fogták Kis Hegedűs Rékát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-30

Kis Hegedűs Rékának modellként mindig oda kellett figyelnie az alakjára, de mivel szerencsés alkat, ezért sosem okozott nagy gondot számára a súlya. Most azonban hónapok óta küzd azért, hogy jó formában legyen. Ám nem a gyarapodás, hanem a túlzott fogyás jelent problémát.  

"Az utóbbi időkben sokat változott az életvitelem, egy új vállalkozást hoztam létre a barátnőmmel, elsősorban divatbemutatókat, és szórakoztató rendezvényeket szervezünk. A hektikus időbeosztás és a munka miatt stresszessé váltak a mindennapjaim, és egyszerűen olvadnak le rólam a kilók, ráadásul aludni is alig tudok. A folyamatos időzavar miatt olykor megfeledkezem az evésről. Úgy érzem, komoly életmód-váltásra van szükség, nehogy az egészségem lássa kárát a rendszertelen életnek. Ez már azért is jó lenne, mert a párommal kilátásba helyeztük a gyermekvállalást" – meséli Kis Hegedűs Réka.


Réka egyelőre nem fordult orvoshoz, de elkezdett edzeni Czanik Balázzsal, hogy izmokat építsen magára. Emellett jót tenne egy családi látogatás Pécsre, ahol mindig nyugalom és szeretet fogadja, anyukája főztjén biztos sikerülne felszednie pár kilót. Ám Réka tart attól, hogy mindezek ellenére sem fog megúszni egy komolyabb kivizsgálást. 

  
 
[ 4503 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x