Hajdú Péter sohasem kapcsolja ki a telefonját!
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Péter sohasem kapcsolja ki a telefonját!

Hajdú Péter sohasem kapcsolja ki a telefonját!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-19

Hajdú Péter őszintén beszélt arról, hogy mennyire nehezen megy neki a családra és a munkára szánt idő különválasztása. 

A TV2 műsorvezetője az életét a munkájának szenteli, hiszen nem elég, hogy két tv műsort készít hétről-hétre, még producerkedik és utómunkát is végez, de mindezek mellett vajon mennyi ideje jut a családjára?

"Az elmúlt két-három évben velem kapcsolatos magánéleti botrányról nem hallhattál, főleg mióta megszületett a gyerekünk. Szerintem nem lehet kizárni otthonról ezeket a munkahelyi stressz faktorokat és problémákat, hiszen otthon ugyanúgy megcsörren a telefonom, ugyanúgy el kell küldenem ötven darab e-mailt, mert az én munkám olyan, hogy lehet, hogy este 10-kor változnak dolgok a két nappal későbbi adással kapcsolatban!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Hajdú Péter, akivel az Aktív Party-n beszélgettünk.

"A feleségem nagyon toleráns, mert egyrészt elviseli azt, hogy valamikor 14-16 órát dolgozom, másrészt pedig azt is, hogy ha bármilyen gikszer beáll, akkor nekem mennem kell, akkor is, ha épp a gyerekemmel játszanék. Nagyon nehéz meghúzni azt a határt, amikor csak a családé vagyok, de az a baj, hogy nem is nagyon fordul ilyen elő. Annyira fontos számomra a munka, és annyira maximalista vagyok, hogy például a telefonomat nem is kapcsolom ki soha!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hajdú Péter.

Mr. Frizbi mindezek ellenére azonban hamarosan kisebb sebességre kapcsol, hiszen a beszélgetős műsora néhány hónapot szünetel. "Elmegyünk nyári szünetre, úgyhogy remélem lesz két nyugodt hónapunk!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Hajdú Péter, akit hétről-hétre több, mint másfél millió ember néz vasárnaponként.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x