Terry Black: Én kértem, hogy ne jelöljenek!
Címlap / Showbiznisz / Terry Black: Én kértem, hogy ne jelöljenek!

Terry Black: Én kértem, hogy ne jelöljenek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Még csak hónapok múlva rendezik meg az első Magyar Tolerancia Díjátadó Gálát, de már is nagy a felfordulás körülötte. 

Mint arról már annyiszor hallottunk, Terry Black, és állítólagos ex-párja, Némedi Mari manapság ahol csak lehet, kígyót-békát kiabálnak a másikról. A két sztár legújabb botránya annak kapcsán robbant ki, hogy az első Magyar Tolerancia Díjátadó Gála szervezői a transzvesztita műsorvezetőt és a szinkronszínésznőt is jelölték a díjra. Nos, ahogy Terry Black meglátta, hogy Némedi Marival egy lapon említik őt, egyből visszalépett...

"Mari valótlan dolgokat állított! Azt mondta, hogy én megfenyegettem a szervezőket, amit azért furcsállok, mert nem vagyok egy fenyegetőzős, másrészt pedig én kértem, hogy engem ne jelöljenek! Erre a díjra jelölve voltam, de amikor megláttam ennek a hölgynek a nevét, akkor úgy gondoltam, hogy nem szeretnék ezen a listán rajta lenni!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Terry Black.

"Amikor elkészült ez a szavazó honlap, akkor engem Terry felhívott, és nagyon szépen megkért, hogy vegyem le a jelölt listáról, mert ezzel a nővel Ő nem szeretne egy honlapon szerepelni, még akkor sem, ha más kategóriában jelöltük őket. Én megköszöntem, hogy egyáltalán jelölhettük, és levettem!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Amanda Elstak, az első Magyar Tolerancia Díjátadó Gála megálmodója.

Terry Black és Némedi Mari közt egyébként közel sem ez volt az első konfliktus. A páros nemrég az RTL Klub Reggeli c. műsorában kapott (szó szerint) hajba. "A hölgynek a stúdióban volt egy olyan mondata, amit már nem találtam viccesnek. Azt mondta, hogy én már nem merek az Ő szemébe nézni... Nos, máskor olyan hajat kell csinálni, amiből kilátszik az ember szeme, és akkor a másik ember szemébe tudok nézni. Isten igazából én csak megigazítottam a frizuráját, hogy egymás szemébe tudjunk nézni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Terry Black, aki a kereskedelmi tévé stúdiójában akkor a földre dobta a szinkronszínésznő parókáját.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2718 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x